Eşref Gani Ahmedzay - Afganistan In Yeni Devlet Baskani Esref Gani Ahmadzai Oldu : Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var.

Eşref Gani Ahmedzay - Afganistan In Yeni Devlet Baskani Esref Gani Ahmadzai Oldu : Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var.. Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı. Abd?de eğitim gördü ve çalıştı. Anlaşmaya göre ahmadzai devlet başkanı ve abdullah ise. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu.

Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Başkent kabil ve birçok şehirde eşref gani ahmadzai'nin devlet başkanı seçilmesi dolayısıyla kutlamalar yapıldı. Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Ashraf Ghani Ahmadzai Wikidata
Ashraf Ghani Ahmadzai Wikidata from upload.wikimedia.org
Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. İhale kazanıp yatırım yapmayandan kapasiteleri geri alacağız. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Anlaşmaya göre ahmadzai devlet başkanı ve abdullah ise. Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu.

Çin cumhurbaşkanı xi jinping gani'yi beijing'de törenle karşıladı ve görüşme yaptı.

Gani, seçilmesinden bu yana pakistan ile ilişkileri geliştirmek istedi ve bu da taliban ile barış görüşmelerinin önünü açabilir. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Bölgesel ve küresel güvenliğe afganistan'da başkanlık seçimleri gergin bir durum yarattı. Abd?de eğitim gördü ve çalıştı. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Eski başkan hamid karzai ülkeyi yönetecek yeni isme amerika konusunda uyarılarda bulundu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Başkent kabil ve birçok şehirde eşref gani ahmadzai'nin devlet başkanı seçilmesi dolayısıyla kutlamalar yapıldı. Çin cumhurbaşkanı xi jinping gani'yi beijing'de törenle karşıladı ve görüşme yaptı. Gani, seçilmesinden bu yana pakistan ile ilişkileri geliştirmek istedi ve bu da taliban ile barış görüşmelerinin önünü açabilir. Eski başkan hamid karzai ülkeyi yönetecek yeni isme amerika konusunda uyarılarda bulundu.

Afganistan Devlet Baskani Ahmedzai Kadinlardan Ozur Diledi
Afganistan Devlet Baskani Ahmedzai Kadinlardan Ozur Diledi from static.birgun.net
Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Afganistan'ın yeni devlet başkanı eşref gani ahmadzai, amerika'daki üniversitede öğretim elemanlığı yaptı, dünya bankasında çalıştı. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44′nu alarak ilk sırda yer aldı. Daha sona 2013 yılında prospect aylık i̇ngiliz dergisi tarafından ahmadzai'yi dünyanın ikinci en etkili. Afganistan bağımsız seçim komisyonu başkanı yusuf nuristani, basın toplantısı düzenleyerek.

Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44′nu alarak ilk sırda yer aldı. Abd?de eğitim gördü ve çalıştı. Gani, seçilmesinden bu yana pakistan ile ilişkileri geliştirmek istedi ve bu da taliban ile barış görüşmelerinin önünü açabilir. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. Afganistan'ın yeni devlet başkanı eşref gani ahmadzai, amerika'daki üniversitede öğretim elemanlığı yaptı, dünya bankasında çalıştı. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Anlaşmaya göre ahmadzai devlet başkanı ve abdullah ise. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma.

Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Afganistan Da Baskanlik Secimini Esref Gani Ahmedzai Kazandi Evrensel
Afganistan Da Baskanlik Secimini Esref Gani Ahmedzai Kazandi Evrensel from www.evrensel.net
Haberler dünya haberleri afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Abudllah abdullah ve eşref gani ahmedzai, bugün ulusal birlik hükümeti kurma anlaşması imzalamıştı. Bu arada devlet başkanı adayları dr. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Eski başkan hamid karzai ülkeyi yönetecek yeni isme amerika konusunda uyarılarda bulundu. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu.

Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44'nu alarak ilk sırda yer aldı.

Afganistan'ın yeni devlet başkanı eşref gani ahmadzai, amerika'daki üniversitede öğretim elemanlığı yaptı, dünya bankasında çalıştı. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var. Haberler dünya haberleri afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Bölgesel ve küresel güvenliğe afganistan'da başkanlık seçimleri gergin bir durum yarattı. Enerjide yazılım şirketiniz yoksa başarı şansı yok. Başkent kabil ve birçok şehirde eşref gani ahmadzai'nin devlet başkanı seçilmesi dolayısıyla kutlamalar yapıldı. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Bu arada devlet başkanı adayları dr. Daha sona 2013 yılında prospect aylık i̇ngiliz dergisi tarafından ahmadzai'yi dünyanın ikinci en etkili.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook